DJ Muzica Sonorizare Evenimente

  • DJ Sonorizare

Orice eveniment inedit, depinde in cea mai mare parte de programul muzical si sonorizare. Echipa EventLine va pune la dispozitie sistem de sunet profesional, de inalta calitate si o colectie muzicala impresionanta din toate genurile si zonele folclorice.

Entertainment-ul este asigurat de DJ si MC profesionisti, consacrati in organizarea de evenimente. DJ-ii sunt specializati in functie de tipul petrecerii dumneavoastra: nunta, botez, banchet, aniversare, petrecere privata, petrecere de firma, club.

Echipamentele tehnice de sunet, ne sunt furnizate de firme prestigioase din domeniu.

Asiguram sonorisare si DJ pentru diferite evenimente: DJ nunta, DJ botez, DJ majorat, DJ club, sonorizare nunta, sonorizare botez, sonorizari spectacole, sonorizari evenimente.

DJ muzica sonorizare nunti botezuri evenimente Baia Mare Maramures Satu Mare

Sonorizari lumini Baia Mare Satu Mare
  • Lumini Inteligente si Efecte Speciale

Pe langa sonorizare va punem la dispozitie echipamente profesionale de lumini si efecte speciale.  Cu siguranta acestea vor da un plus de atitudine, lumina si culoare evenimentului dumneavoastra.

Asemenea echipamentului de sonorizare, efectele speciale si de lumini nu fac rabat la calitate si profesionalism. Din pasiunea noastra de a fi in pas cu tehnologia, va punem la dispozitie o gama de “lumini inteligente”, tip “moving heads”, consola de control DMX, masini de fum greu cu gheata carbonica si efecte speciale.