FOTOGRAF FILMARE DJ SI SONORIZARE PENTRU EVENIMENTUL TAU

FOTOGRAFII

Fotografii evenimente. Fotograf nunti, botezuri, aniversari, sedinte foto nou-nascuti, deschideri de magazine, lansari de produse. Albume foto pentru nunta, botez.

  • fotografii

FILMARI

Filmari evenimente. Filmare nunti, botezuri, spectacole, spoturi publicitare, deschideri de magazine, lansari de produse, aniversari si alte evenimente.

SONORIZARI

Sonorizare, schela lumini, muzica, DJ, gheata carbonica pentru evenimente. Muzica, DJ, sonorizare pentru nunti, botezuri, petreceri, spectacole.

  • sonorizari

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

 Oameni deosebiți care depun multa muncă, seriozitate și profesionalism în tot ceea ce fac! Aceștia sunteți voi dragilor! Mulțumim că ați fost alături de noi în cea mai importanta zi din viața noastră, că ați surprins cele mai frumoase momente și că ne-ați demonstrat ca sunteți cei mai buni! 

 Mulțumim echipei Event Line pentru profesionalismul si răbdarea de care au dat dovadă, în cel mai important moment din viața noastră. Recomandăm cu încredere, echipa este tânără și bine pregătită! 

 Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi … sentimentul de simpatie e reciproc. V-am simtit de la inceput ca pe niste prieteni. Va pupam cu drag! 

 Multumim EventLine.ro pentru efortul şi rabdarea de care ati dat dovada pentru a realiza asa frumoase fotografii si filmare. Va dorim mult succes si realizari in continuare !!! 

 Multumim din suflet EventLine.ro   Sunt absolut superbe pozele  Va pupam! 

 Multumim pentru serviciile oferite! Sunteti o echipa extraordinara. Ne bucuram ca ne-ati fost alaturi.